Lidmaatschap

Hieronder vindt u alle informatie over het lidmaatschap. Voor meer informatie over het jeugd lidmaatschap verwijzen wij u naar het kopje Jeugd, te vinden in de menubalk. 

Regulier lidmaatschap

De contributie van TV de Geer wordt jaarlijks vastgesteld tijdens de ledenvergadering. De contributie seizoen 2024 is vastgesteld op  €85,- voor senioren. Jeugd t/m 12 jaar die deelnemen aan de tennisles, krijgen een gratis lidmaatschap van TV de Geer. De vereniging stelt voor het eerste jaar ook een tennisracket beschikbaar. Vanaf 13 jaar bedragen de kosten van het lidmaatschap voor alle jeugdleden (ongeacht of ze deelnemen aan tennisles) € 50, – per jaar m.i.v. 2024, behoudens indexering. Het contributie jaar van TV de Geer loopt van 1 januari t/m 31 december. Alle nieuwe leden worden aangemeld bij de KNLTB, waardoor zij kunnen meedoen met KNLTB toernooien en competities.

 Bij leden die zich aanmelden gedurende het lopende seizoen zal de contributie naar rato verrekend worden.

Je kunt je aanmelden via de menuknop lid worden hieronder. Je ingevulde gegevens worden dan verwerkt door onze ledenadministratie. Heb je vragen over het reguliere lidmaatschap? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@tvdegeer.nl

Privacy verklaring TV de Geer

In het kader van onze dienstverlening verwerkt TV de Geer uw persoonsgegevens. Deze privacyverklaring hebben wij opgesteld om u te informeren over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. Deze privacy verklaring is voor het laatst aangepast in november 2022. En deze is HIER te downloaden.

Belangrijke weetjes

 • Van alle seniorleden wordt naast de contributie gevraagd om minimaal 2 diensten (bar- of accommodatiedienst) te draaien. Op dit moment zijn er genoeg leden die de accomodatiediensten invullen. Nieuwe leden zullen automatisch ingedeeld worden bij de bardienst. Vanaf 2023 komt de afkoopregeling van bar- of accomodatiedienst te vervallen. Het is dus niet meer mogelijk om 1 dienst af te kopen voor €25,00. Bij afwezigheid zonder afmelding volgt een boete van €60,00 per keer.
 • Graag willen wij jullie verzoeken om zelf al tijdig te kijken wanneer je het beste een bardienst kunt draaien. Begin van elk jaar zullen de leden worden benaderd om de diensten zoveel mogelijk naar ieders wens in te vullen. De mogelijkheden zijn het volgende:

  Week 12 Toernooi maart
  Week 28 clubkampioenschappen
  Week 32 Toernooi augustus
  Oliebollentoernooi 2 avonden tussen kerst en nieuwjaar.
  Vrijdagavonden bij de voorjaars- en najaarscompetitie.  

 • Om het park te betreden dien je in het bezit te zijn van een sleutel. Hiervoor betaalt u een borg van €25,00. Per gezin wordt er maximaal 1 sleutel geleverd.

Zomerlabel

In de periode van 1 mei t/m 31 augustus kunt u voor slechts €30 lid worden van TV de Geer.
Met een zomerlabel kunt u niet deelnemen aan KNLTB activiteiten.
Zomerlabel aanvragen? Stuur een e-mail naar: secretariaat@tvdegeer.nl
Een zomerlabel kunt u maximaal 1x aanvragen, daarna kunt u een regulier lidmaatschap aanvragen.
Alle seniorleden zullen met een zomerlabel ook 1 dienst (bar- of accommodatiedienst) moeten draaien. Bij afwezigheid zonder afmelding volgt een boete van €60,00.

  Winterlabel

  In de periode van 1 november t/m 28 februari kunt u voor slechts €30 lid worden van TV de Geer. Met een winterlabel kunt u niet deelnemen aan KNLTB activiteiten.
  Winterlabel aanvragen? Stuur een e-mail naar: secretariaat@tvdegeer.nl
  Een winterlabel kunt u maximaal 1x aanvragen, daarna kunt u een regulier lidmaatschap aanvragen.
  Alle seniorleden zullen met een winterlabel ook 1 dienst (bar- of accommodatiedienst) moeten draaien. Bij afwezigheid zonder afmelding volgt een boete van €60,00.

   Competitielid

   Bij TV de Geer is het ook mogelijk om competitielid te worden. Wanneer je een regulier lidmaatschap hebt bij een andere tennisvereniging, maar competitie wilt spelen in een team van TV de Geer is het verplicht om een competitielidmaatschap aan te vragen. In de periode van de KNLTB voorjaarscompetitie, KNLTB najaarscompetitie en/of de KNLTB wintercompetitie kan men lid worden van onze vereniging als competitielid. Het lidmaatschap voor een competitieperiode bedraagt €35,- per competitie in het seizoen 2024. Na de competitie waarvoor je jezelf hebt aangemeld word je automatisch weer uitgeschreven bij TV de Geer. Als competitielid kunt u niet deelnemen aan andere clubactiviteiten.

   Competitielid worden? Stuur een e-mail naar: secretariaat@tvdegeer.nl 

    Afmelden lidmaatschap

    Het reguliere lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Zonder bericht wordt uw lidmaatschap jaarlijks automatisch verlengd. Alle overige lidmaatschappen worden beëindigd na de periode waarin zij geldig zijn. Afmelding van het reguliere lidmaatschap voor eind datzelfde jaar moet vóór 30 oktober bij de ledenadministratie binnen zijn zie adres hierboven. Bij afmeldingen ná 30 oktober worden altijd de kosten van het lidmaatschap KNLTB aan u doorberekend.

     Tennisvereniging De Geer

     TV de Geer in Beugen is opgericht op 29 september 1975 en wij vieren in 2025 het 50-jarig bestaan.

     TV de Geer beschikt over 4 verlichte kunstgrasbanen en een gezellige kantine. De kantine is geopend tijdens toernooien, competitiewedstrijden en evenementen.

     We nodigen jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.  

      

     Vragen?

     Wil je lid worden? Of heb je nog vragen over de vereniging, neem gerust contact met ons op. Dit mag via het contactformulier of stuur een mail naar secretariaat@tvdegeer.nl

     Of breng een bezoek aan onze vereniging.

     Onze sponsoren

     TV de Geer
     Lange Heggen 1
     5835 CA Beugen

     Lid worden?
     Sponsor worden?
     Spelen?

     Postadres
     Lange Heggen 50
     5835 CA  Beugen

     powered by Roel Olieslagers | creatieve reclame