Lidmaatschap
Hieronder vindt u alle informatie over het lidmaatschap

Regulier lidmaatschap

De contributie van TV de Geer wordt jaarlijks vastgesteld tijdens de ledenvergadering. De contributie seizoen 2023 is vastgesteld op  €85,- voor senioren en €40,00 voor junioren.  Het contributie jaar van TV de Geer loopt van 1 januari t/m 31 december. Alle nieuwe leden worden aangemeld bij de KNLTB, waardoor zij kunnen meedoen met KNLTB toernooien en competities.

Bij leden die zich aanmelden gedurende het lopende seizoen zal de contributie naar rato verrekend worden.

Je kunt je aanmelden via de menuknop [lid worden?] Je ingevulde gegevens worden dan verwerkt door onze ledenadministratie. Heb je vragen over het reguliere lidmaatschap? Stuur dan een e-mail naar secretariaat@tvdegeer.nl

Belangrijke weetjes

 • Van alle seniorleden wordt naast de contributie gevraagd om minimaal 2 diensten (bar- of accommodatiedienst) te draaien. Het is mogelijk om maximaal 1 dienst af te kopen voor €25,00. Bij afwezigheid zonder afmelding volgt een boete van €25,00 per keer.
 • Om het park te betreden dien je in het bezit te zijn van een sleutel. Hiervoor betaalt u een borg van €20,00. Per gezin wordt er maximaal 1 sleutel geleverd.

Zomerlabel

In de periode van 1 mei t/m 31 augustus kunt u voor slechts €25 lid worden van TV de Geer.
Met een zomerlabel kunt u niet deelnemen aan KNLTB activiteiten.
Zomerlabel aanvragen? Stuur een e-mail naar: secretariaat@tvdegeer.nl
Een zomerlabel kunt u maximaal 1x aanvragen, daarna kunt u een regulier lidmaatschap aanvragen.
Alle seniorleden zullen met een zomerlabel ook 1 dienst (bar- of accommodatiedienst) moeten draaien. Bij afwezigheid zonder afmelding volgt een boete van €25,00.

  Winterlabel

  In de periode van 1 november t/m 28 februari kunt u voor slechts €25 lid worden van TV de Geer. Met een winterlabel kunt u niet deelnemen aan KNLTB activiteiten.
  Winterlabel aanvragen? Stuur een e-mail naar: secretariaat@tvdegeer.nl
  Een winterlabel kunt u maximaal 1x aanvragen, daarna kunt u een regulier lidmaatschap aanvragen.
  Alle seniorleden zullen met een winterlabel ook 1 dienst (bar- of accommodatiedienst) moeten draaien. Bij afwezigheid zonder afmelding volgt een boete van €25,00.

   Competitielid

   Bij TV de Geer is het ook mogelijk om competitielid te worden. Wanneer je een regulier lidmaatschap hebt bij een andere tennisvereniging, maar competitie wilt spelen in een team van TV de Geer is het verplicht om een competitielidmaatschap aan te vragen. In de periode van de KNLTB voorjaarscompetitie, KNLTB najaarscompetitie en/of de KNLTB wintercompetitie kan men lid worden van onze vereniging als competitielid. Het lidmaatschap voor een competitieperiode bedraagt €25,- per competitie in het seizoen 2022. Na de competitie waarvoor je jezelf hebt aangemeld word je automatisch weer uitgeschreven bij TV de Geer. Als competitielid kunt u niet deelnemen aan andere clubactiviteiten.

   Competitielid worden? Stuur een e-mail naar: secretariaat@tvdegeer.nl 

    Afmelden lidmaatschap

    Het reguliere lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Zonder bericht wordt uw lidmaatschap jaarlijks automatisch verlengd. Alle overige lidmaatschappen worden beëindigd na de periode waarin zij geldig zijn. Afmelding van het reguliere lidmaatschap voor eind datzelfde jaar moet vóór 30 oktober bij de ledenadministratie binnen zijn zie adres hierboven. Bij afmeldingen ná 30 oktober worden altijd de kosten van het lidmaatschap KNLTB aan u doorberekend.

     Tennisvereniging De Geer

     TV de Geer in Beugen is opgericht op 29 september 1975 en wij vieren in 2025 het 50-jarig bestaan.

     TV de Geer beschikt over 4 verlichte kunstgrasbanen.

      

     Vragen?

     Wil je lid worden? Of heb je nog vragen over de vereniging, neem gerust contact met ons op. Dit mag via het contactformulier of stuur een mail naar secretariaat@tvdegeer.nl

     Of breng een bezoek aan onze vereniging.

     10 + 4 =

     Onze sponsoren

     TV de Geer
     Lange Heggen 1
     5835 CA Beugen

     Lid worden?
     Sponsor worden?
     Spelen?

     Postadres
     Lange Heggen 50
     5835 CA  Beugen

     powered by Roel Olieslagers | creatieve reclame