Lid worden
Via onderstaand formulier wordt u lid van onze vereniging

Sleutel gewenst

Automatisch incasso

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Tennisvereniging De Geer om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens de jaarlijkse contributie overeenkomstig de opdracht van Tennisvereniging De Geer.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Opzeggen van deze machtiging gebeurt automatisch bij beëindiging van uw lidmaatschap, uiterlijk 30 oktober van het jaar van opzegging! Na inleveren van de sleutel van het park, mits u deze in bezit heeft, eindigt het lidmaatschap.

Tennisvereniging De Geer

TV de Geer in Beugen is opgericht op 29 september 1975 en wij vieren in 2025 het 50-jarig bestaan.

TV de Geer beschikt over 4 verlichte kunstgrasbanen en een gezellige kantine. De kantine is geopend tijdens toernooien, competitiewedstrijden en evenementen.

We nodigen jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.  

 

Vragen?

Wil je lid worden? Of heb je nog vragen over de vereniging, neem gerust contact met ons op. Dit mag via het contactformulier of stuur een mail naar secretariaat@tvdegeer.nl

Of breng een bezoek aan onze vereniging.

Onze sponsoren

TV de Geer
Lange Heggen 1
5835 CA Beugen

Lid worden?
Sponsor worden?
Spelen?

Postadres
Lange Heggen 50
5835 CA  Beugen

powered by Roel Olieslagers | creatieve reclame