Lidmaatschap Jeugd

Hieronder vindt u alle informatie over het lidmaatschap voor jeugdspelers.

TV de Geer start met jeugdtraining!

Vanaf januari 2024 starten er weer jeugdtrainingen. Deze lessen worden verzorgd door Wout Mast.

Uiteraard kun je eerst meedoen aan een (gratis) proefles. Leenrackets zijn beschikbaar.

 

 

Aanmelden jeugd tennistraining 2024

Vanaf donderdag 11 januari 2024 (week 2) starten we met een nieuwe training cyclus voor de jeugd! De 14 lessen vinden plaats op donderdag middag om 14:30 uur en 15:30 uur. De lessen zijn op het tennispark van TV de Geer. De tarieven staan vermeld in het aanmeldformulier wat HIER te downloaden is. Om uw kind aan te melden vragen wij u het volgende formulier HIER te downloaden en ingevuld te mailen naar jeugd@tvdegeer.nl 

Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 30 december 2023 per mail naar: jeugd@tvdegeer.nl

 

Datums Winter training 2024
Week 2 11-jan Les 1
Week 3 18-jan Les 2
Week 4 25-jan Les 3
Week 5 01-feb Les 4
Week 6 08-feb Les 5
Week 7 Carnavalsvakantie x

Week 8

22-feb Les 6
Week 9 29-feb Les 7
Week 10 07-mrt Les 8
Week 11 14-mrt Les 9
Week 12 21-mrt Les 10
Week 13 28-mrt Les 11
Week 14 04-apr Les 12
Week 15 11-apr Les 13
Week 16 18-apr Les 14
Week 17 Meivakantie x
Week 18 Meivakantie x
Week 19 Hemelvaart x
Week 20 16-mei Reserve
Week 21 23-mei  Reserve
Data voor evt extra uitgevallen lessen worden in overleg met de trainer afgestemd    
N.B. Deze tenniskalender is onder voorbehoud. TV de Geer houdt zich het recht om eventueel data te wijzigen.

Algemene voorwaarden jeugdtennis lidmaatschap 2024

Lidmaatschap
Jeugd t/m 12 jaar die deelnemen aan de tennisles, krijgen een gratis lidmaatschap van TV de Geer. De vereniging stelt voor het eerste jaar ook een tennisracket beschikbaar. Vanaf 13 jaar bedragen de kosten van het lidmaatschap voor alle jeugdleden (ongeacht of ze deelnemen aan tennisles) € 50, – per jaar m.i.v. 2024, behoudens indexering. De contributie van TV de Geer wordt jaarlijks vastgesteld tijdens de ledenvergadering. Het contributie jaar van TV de Geer loopt van 1 januari t/m 31 december. Alle nieuwe leden worden aangemeld bij de KNLTB, waardoor zij kunnen meedoen met KNLTB toernooien en competities.

Bij leden die zich aanmelden gedurende het lopende seizoen zal de contributie naar rato verrekend worden.

Je kunt je aanmelden via de menuknop lid worden hieronder. Je ingevulde gegevens worden dan verwerkt door onze ledenadministratie. Heb je vragen over het jeugd lidmaatschap? Stuur dan een e-mail naar jeugd@tvdegeer.nl 

Privacy verklaring TV de Geer

In het kader van onze dienstverlening verwerkt TV de Geer uw persoonsgegevens. Deze privacyverklaring hebben wij opgesteld om u te informeren over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan. Deze privacy verklaring is voor het laatst aangepast in november 2022. En deze is HIER te downloaden.

Trainers en trainingslocatie
De jeugdtrainingen worden gegeven op het tennispark van TV de Geer in Beugen en worden verzorgd door onze trainer Wout Mast.

Trainingsdata
De trainingen vinden plaats op donderdagmiddag in het voorjaar en in het najaar.

Tijdens feestdagen en schoolvakanties wordt er geen tennisles gegeven.

De lesgroepen worden voornamelijk ingedeeld op basis van speelsterkte, ervaring. Er wordt uiteraard ook gekeken naar klasgenootjes, vriendjes en/of vriendinnetjes en leeftijd. 

Voor meer inhoudelijke informatie over tennisles kun je terecht bij de jeugdcommissie of bij Wout Mast. 

Inschrijven voor tennisles kun je doen door HIER het formulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar jeugd@tvdegeer.nl 

Naast de trainingen organiseert de jeugdcommissie door het jaar heen minimaal 4 leuke activiteiten voor de jeugd. Ook worden er met de tennisverenigingen in de omgeving gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Verhindering of lesuitval
Of een training doorgang kan vinden wordt beoordeeld door de trainer.

De trainingen die uitvallen vanwege weersomstandigheden worden ingehaald. Bij het niet doorgaan van een training zal de trainer je (door het opstarten van een bellijst) op de hoogte brengen.

Is een deelnemer zelf verhindert is het niet mogelijk om de les in te halen. Bij afwezigheid stelt de deelnemer de trainer vooraf op de hoogte.

Ouders
Ouders worden vriendelijk gevraagd om niet de hele les aanwezig te blijven of de trainer zou hier duidelijk om gevraagd hebben. Langer aanwezig blijven gaat veelal ten koste van de concentratie van de kinderen en de kwaliteit van de lessen. Mocht u korte vragen hebben aan de trainer kan dat direct na afloop van de les en anders kunt u die altijd via de mail stellen of een afspraak maken met de trainer.

Eigen risico
Het volgen van de tennislessen is voor eigen risico, d.w.z. de trainer, noch TV de Geer kunnen aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, voortkomend uit het volgen van tennislessen.

  Afmelden lidmaatschap

  Het reguliere lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Zonder bericht wordt uw lidmaatschap jaarlijks automatisch verlengd. Alle overige lidmaatschappen worden beëindigd na de periode waarin zij geldig zijn. Afmelding van het reguliere lidmaatschap voor eind datzelfde jaar moet vóór 30 oktober bij de ledenadministratie binnen zijn zie adres hierboven. Bij afmeldingen ná 30 oktober worden altijd de kosten van het lidmaatschap KNLTB aan u doorberekend.

   Tennisvereniging De Geer

   TV de Geer in Beugen is opgericht op 29 september 1975 en wij vieren in 2025 het 50-jarig bestaan.

   TV de Geer beschikt over 4 verlichte kunstgrasbanen en een gezellige kantine. De kantine is geopend tijdens toernooien, competitiewedstrijden en evenementen.

   We nodigen jou graag uit om een kijkje te nemen bij onze vereniging.  

    

   Vragen?

   Wil je lid worden? Of heb je nog vragen over de vereniging, neem gerust contact met ons op. Dit mag via het contactformulier of stuur een mail naar secretariaat@tvdegeer.nl

   Of breng een bezoek aan onze vereniging.

   Onze sponsoren

   TV de Geer
   Lange Heggen 1
   5835 CA Beugen

   Lid worden?
   Sponsor worden?
   Spelen?

   Postadres
   Lange Heggen 50
   5835 CA  Beugen

   powered by Roel Olieslagers | creatieve reclame